Ο Αντώνης Φώτσης έκανε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε στην απουσία του Γκιστ από το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (18/11, 21:15), αλλά και στην διάθεση της ομάδας να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά: «Είναι ιδιαίτερος αγώνας όπως όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων. Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες καθώς είχαν αγώνα χθες. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη»
Για τον Γκιστ: «Να δώσουμε όλοι οι υπόλοιποι ό,τι μπορούμε για να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Γκιστ».
 
Για τα ματς με Ολυμπιακό και Ρεαλ: «Βρισκόμαστε σε περίοδο που βελτιωνόμαστε. Βλέπουμε το μέλλον και τι μπορούμε να κάνουμε με τον Ολυμπιακό και τι μπορούμε να κάνουμε εκεί».
 
Για το ντέρμπι που έγινε στο ΣΕΦ: «Δεν νομίζω ότι είναι κίνητρο η ήττα. Είχαμε παίξει άσχημα στο ΣΕΦ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Πάντα έχουμε κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό και πάντα θέλουμε τη νίκη». 
 
Για το πως πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός: «Συνδυασμός καλής άμυνας και καλής επίθεσης. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι γενικά καλός. Και να φανούμε παντού δυνατοί».