Ο Αντώνης Φώτσης, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και στάθηκε στο σημερινό παιχνίδι και στην δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε. Επίσης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον νέο του προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στην αρχή είπε: «Παίξαμε ένα καλό ματς. Ημασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δώσαμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε καλή παρουσία και τελειώσαμε καλά το παιχνίδι».

Για την εβδομάδα που πέρασε είπε: «Συνέβησαν πολλά, αλλά δουλειά μας είναι να μπαίνουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλαμε τη νίκη στη Ρωσία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε σε καλό δρόμο».
 
Για τον Τσάβι Πασκουάλ είπε: «Είναι ένας προπονητής με διακρίσεις. Εχουμε δει τη δουλειά του τόσα χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Είναι ένας σοβαρός προπονητής. Θέλουμε να μας κατευθύνει για να κάνουμε αυτά που πρέπει  για να πετύχει κάτι καλό και με τον Παναθηναϊκό».
 
Για το τι πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό: «Δεν είμαι εδώ για να καταλογίσω ευθύνες. Δουλειά μου είναι να μπαίνω στο γήπεδο και να παίζω. Δεν πρέπει να έχω γνώμη, αλλά να μπαίνω στο γήπεδο και να κάνω αυτά που μου ζητούν. Οι αποφάσεις είναι άλλων και δεν είναι στη δική μου δικαιοδοσία».