Ο Αντώνης Φώτσης επέστρεψε για τέταρτη φορά στο ΟΑΚΑ φορώντας την “πράσινη” φανέλα και στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Αστάνα τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι χρειάζεται καθημερινή δουλειά καθώς ο χρόνος δεν είναι ποτέ σύμμαχος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη στιγμή που είμαι στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να κάνω τη δουλειά που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα» για να συνεχίσει μιλώντας για το παιχνίδι: «Αυτοί οι αγώνες δεν είναι μόνο για τη νίκη. Είναι για να βρεθούμε μεταξύ μας στο παρκέ. Έρχεται μια μεγάλη χρονιά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί θα αντιμετωπίσουμε σκληρούς αντιπάλους. Ο χρόνος ποτέ δεν είναι με το μέρος μας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Θέλει σκληρή δουλειά σε ικανοποιητικό επίπεδο»».

Αναφορικά με την δική του απόδοση αλλά και τη νέα φανέλα είπε: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος όταν συμβάλω στο παιχνίδι. Ωραία η φανέλα. Για τον κόσμο που τη βλέπει αν τους αρέσει, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα»