Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση, έκανε αυτά που ήθελε στο παρκέ του “Παλάου Μπλαουγκράνα”, αλλά στο τέλος του κόστισε μία ολιγωρία σε όλους τους τομείς. Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στα οφέλη αυτής της ήττας, λέγοντας για το πόσο καλύτερους μπορεί να κάνει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Παράλληλα, θέλησε να τοποθετηθεί και για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, με την οποία το ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, κατοχυρώθηκε προσωρινά (υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ από πλευράς “πρασίνων”) στους “ερυθρολεύκους”.

Αναλυτικότερα, όσα δήλωσε:

«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Κάναμε το ματς που θέλαμε. Βρισκόμασταν κοντά στο σκορ, φτάσαμε εκεί που θέλαμε αλλά στο τέλος η Μπαρτσελόνα ήταν πιο έτοιμη στις φάσεις που κρίθηκε το ματς. Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να ολιγωρείς όπως εμείς. Στο τέλος ήμασταν απρόσεκτοι και η Μπαρτσελόνα το εκμεταλλεύθηκε» δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ, προσθέτοντας: «Πήραμε ένα μάθημα για το μέλλον. Όσο προχωράς πρέπει να γίνεσαι καλύτερος. Καθημερινά προπονούμαστε και ελπίζω στο επόμενο ματς να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Πάμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, για να τα διεκδικήσουμε όλα. Οι ήττες είναι στο… πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Για την απόφαση που έθεσε εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό, επισήμανε: «Εμείς θέλουμε όλα τα ματς να κρίνονται στα παρκέ και όχι στα δικαστήρια και στα χαρτιά. Έτσι έχουμε μάθει και έτσι θέλουμε να γίνεται. Παίζουμε για τον κόσμο και την ομάδα μας. Νομίζω πως δεν είναι μια απόφαση που θα κάνει καλό στον ελληνικό αθλητισμό. Το βέβαιο είναι πως εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ελπίζω να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο».