O Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την μεγάλη αναμέτρηση της Παρασκευής(4/12, 21.45) απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική της Eurolague.

Mιλώντας στους εκπροσώπους των Μέσων στα πλαίσια της καθιερωμένης Μedia Day πριν από τους αγώνες, ο Αντώνης Φώτσης τόνισε πως οι “πράσινοι” δεν κοιτάζουν την προϊστορία απέναντι στους “μπλαουγκράνα” και επικεντρώνονται μονάχα στο πως θα εμφανιστούν καλύτεροι απ΄ ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον εντός έδρας αγώνα τους με την Μπαρτσελόνα: “Παίζουμε απέναντι στην, ίσως, καλύτερη ομάδα του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για εμάς και πρέπει να φανούμε απόλυτα έτοιμοι και αντάξιοι. Στόχος μας είναι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Στη Βαρκελώνη χάσαμε πολύ εύκολα και με μεγάλη διαφορά. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα από όλα αυτά που θέλαμε, από όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτή που είχε παρουσιαστεί στον αγώνα του πρώτου γύρου”.

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: “Όσο περνάει ο καιρός είμαστε και καλύτεροι. “Δένουμε” περισσότερο και παρουσιάζουμε βελτίωση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό κι εμείς θα πρέπει να στους σταματήσουμε και να παίξουμε το μπάσκετ μας”.

Για το 9-0 της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό: “Δεν κοιτάμε την προϊστορία. Δεν μας ενδιαφέρει. Σίγουρα, οι εννέα διαδοχικές ήττες μάς λένε κάτι, αλλά το σημαντικότερο για εμάς είναι η νίκη και το να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αγώνα στη Βαρκελώνη”.