Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (22/02) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Βινς Χάντερ, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του “τριφυλλιού” τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς και ότι νιώθει ευλογημένος που αποτελεί μέλος των “πρασίνων”.

Μετά τους Χέινς και Ουίλιαμς, επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται πλέον και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κυπελλούχων Ελλάδας, Βινς Χάντερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο πριν τις 22:00 και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Όλοι θέλουν να παίρνουν νίκες. Και εγώ αυτό θέλω, νίκες. Κανείς δεν θέλει να χάνει. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Παίζω μπάσκετ σε όλη μου τη ζωή. Θα είναι πρόκληση για εμένα. Αυτή νομίζω πως είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου μετά τους Τζαζ και νιώθω ευλογήμενος. Είμαι χαρούμενος για την προοπτική που μου δίνεται να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Όλοι με έχουν ενημερώσει για την ομάδα. Θέλω να φέρω ενέργεια. Είμαι επίσης εξαιρετικός ριμπάουντερ. Θα προσπαθήσω να τα βγάλω όλα αυτά στο παρκέ», ήταν τα λόγια του Αμερικανού στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “πρασίνων”.