Ο Παναθηναϊκός… χαλάρωσε απόψε στο «La Fonteta». Οι μετά την σημερινή (16/11) απόβαση στην Ισπανία, έκαναν μια χαλαρή προπόνηση απόψε στο γήπεδο όπου θα μονομαχήσουν αύριο (17/11, 22:00) με την Valencia στην 9η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός πήγε το βράδυ στο «La Fonteta» και έκανε μια χαλαρή προπόνηση, καθώς η ομάδα ήταν κουρασμένη από το ταξίδι και δεν υπήρχε λόγος να φορτσάρει.

Μαζί φυσικά με τους πράσινους ήταν ο Nemanja Nedovic.

Ο Σέρβος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα και ως χθες έκανε ατομικό και θεραπείες. Η κατάστασή του δεν δείχνει πολύ σοβαρή. Όλα θα ξεκαθαρίσουν, όμως, αύριο. Εκεί θα φανεί αν θα ενισχύσει την ομάδα απέναντι στην Valencia.

Αν ο Nedovic δείξει καλά θα παίξει αύριο. Αν έχει… θεματάκια ο Γιώργος Βόβορας ίσως να τον προφυλάξει. Να τον κρατήσει εκτός του ματς με την Valencia και να τον ρίξει στο δεύτερο σερί ματς που θα δώσει στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Να παίξει δηλαδή ο Nedovic στο επόμενο ματς της ομάδας στην χώρα της Ιβηρικής  Χερσονήσου απέναντι στην Baskonia (19/11).

Ο Σέρβος γκαρντ έχει ελπίδες να προλάβει και τα δυο ματς, καθώς η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Ο ίδιος άλλωστε ένιωθε καλά και είχε ζητήσει να παίξει κανονικά με την ομάδα στο παιχνίδι με την Efes στο ΟΑΚΑ.

Τελικά αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί, επειδή ελλόχευε ο κίνδυνος να πάθει κάποια υποτροπή ή πιο σοβαρή ζημιά (βλέπε: θλάση). Έτσι κόπηκε από την 12άδα του αγώνα με τους Τούρκους και είδε το ματς με τα πολιτικά.

 

Η ΧΑΛΑΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ «LA FONTETA»