Ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή προπόνηση σήμερα (18/9) στο ΟΑΚΑ και κέρδισε εύκολα τον Ιωνικό Νικαίας με 87-58 σε φιλικό παιχνίδι. Ο συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο σημερινό φιλικό και την πορεία της προετοιμασίας.

Αναλυτικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

Για την παρουσία της ομάδας στο φιλικό με τον Ιωνικό, στο οποίο «εκτός» έμειναν από τους «πράσινους» οι Nemanja Nedovic, Howard Sant-Roos (ο Κουβανός είχε και ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο), Pierre Jackson για να πάρουν ανάσες, ο Χαραλαμπίδης είπε: «Ήταν ένα ακόμη τεστ που μας βοήθησε να βγάλουμε συμπεράσματα. Είχαμε κάποιες απουσίες αλλά αυτοί που κλήθηκαν να παίξουν ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο σχετικά με την αμυντική τους λειτουργία. Πιέσαμε ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά και βγάλαμε πολλή ενέργεια, η οποία μας έδωσε αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός και μετά τα τρία φιλικά που παίξαμε στη Λιθουανία ο χρόνος θα είναι προς όφελός μας».

Ο συνεργάτης του Γιώργου Βόβορας έκανε αναφορά και στο αυριανό (19/9, 17:00) νέο πιο δυνατό φιλικό, με τη ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και επισήμανε: «Αύριο έχουμε ένα ακόμη φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ. Θα είναι και αυτό στο πλαίσιο να δούμε πράγματα, σχήματα και καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι όσο αφορά στο κομμάτι της άμυνας αλλά και της επίθεσης».