Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Καρπενήσι, αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Ο 19χρονος φόργουορντ, που φέτος αναμένεται να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες, τόνισε πως οι στόχοι των «πρασίνων» είναι πάντα υψηλοί, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το «Diamonds Are Forever».

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός μπασκετμπολίστας στο Καρπενήσι 97,5 FM:

Αρχικά, τόνισε: «Πέντε χρόνια τώρα ερχόμαστε στο Καρπενήσι και όλα είναι εξαιρετικά. Όλοι οι άνθρωποι της περιοχής μας βοηθάνε έτσι ώστε να μη μας λείψει τίποτα και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, ενώ δεν σταματάνε να μας δείχνουν τη συμπαράστασή τους

Για τους στόχους των «Πράσινων», ανέφερε: «Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι κάθε χρόνο οι ίδιοι. Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, μιας και ακόμα «χτίζουμε» την ομάδα, αλλά όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός».

Τέλος, σχετικά με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και το τουρνουά «Diamonds Are Forever», ο Χαραλαμπόπουλος τόνισε: «Ο Διαμαντίδης αξίζει τα πάντα. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στο σύλλογο και γενικότερα στον Ελληνικό αθλητισμό. Το τουρνουά αυτό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να του πούμε όλοι μας ένα “ευχαριστώ” αλλά και μια καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν».