Μετά την απρόσμενη χθεσινή ήττα από το Λαύριο, όπως φαντάζει λογικό, το κλίμα που επικρατεί στα σπλάχνα του Παναθηναϊκού δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με εκατέρωθεν βολές και υποδείξεις να λαμβάνουν χώρα στα αποδυτήρια των “πράσινων”. Σε αυτήν την έριδα, φαίνεται πως βρέθηκε και ο κύριος ένοχός της, με τον Γιώργο Βόβορα να αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο τους τις προσεχείς ημέρες!

Ο Αθηναίος coach μάλλον θα είναι αυτός που θα “πληρώσει” την άσχημη αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, η οποία έχει επιφέρει 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς στην EuroLeague -με συνολική διαφορά της τάξης του -4 μόλις-, αλλά και τη χθεσινή ήττα με 92-82 στο Λαύριο, σε ένα παιχνίδι που δεν θα ενδιαφερόταν κανείς αν κέρδιζε το “τριφύλλι”, και που ασχολούνται όλοι σε μια ήττα. 

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της EuroLeague μετά από 16 αγώνες (χρωστάει ένα κόντρα στη Zenit), μετρώντας 11 ήττες, έχοντας χάσει δηλαδή στο 68.7% των έως τώρα παιχνιδιών του. 

Η διοίκηση της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένη με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Βόβορα, και αναμένεται να πάρει δραστικές αποφάσεις για το μέλλον αμφότερων.