Ο Ergin Ataman τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καθόλου καλά, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει από το -19 και τελικά να πάρει την νίκη, ενώ στάθηκε στον πολύ καλή απόδοση των Καλαΐτζάκη και Grigonis. Στην συνέχεια των δηλώσεων του ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε τα παράπονά του για την απόδοση του Luca Vildoza, λέγοντας πως έπαιξε για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ άσχημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο flash interview:

“Ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας για αυτή τη νίκη, ήρθε από τον πάγκο, έδωσε ενέργεια, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και μετά ο Γκριγκόνις ο οποίος είχε δύο φάουλ από την αρχή. Οι δύο αυτοί παίκτες ήταν ο λόγος που κερδίσαμε και στο τέλος ο Γκραντ. Παίξαμε άσχημα αλλά βρήκαμε τον τρόπο να γυρίσουμε από το -19 και είναι μια καλή νίκη”.

Για την κούραση:

“Δεν αποτελεί δικαιολογία για τις ομάδες της Euroleague. Δεν είναι οι 48ώρες το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν πήραμε τίποτα από τα πόιντ γκαρντ. Να παίξεις μπάσκετ χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς πικ εν ρολ, χωρίς οργάνωση είναι δύσκολο. Για μένα είναι δύσκολο.

Για ένα παιχνίδι ακόμα ο Βιλντόσα έπαιξε άσχημα, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης και ελπίζω να βρει το ρυθμό. Ο Σλούκας είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ελπίζω να παίξει απ’ αυτή την εβδομάδα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ.

Δεν παίξαμε καλά αλλά με την ενέργεια που μας έδωσε ο Καλαϊτζάκης από τον πάγκο και τον Γκριγκόνις μπορέσαμε να αλλάξουμε τον αγώνα”.