O Ergin Ataman τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, ωστόσο ο ίδιος αισθάνεται καλά χάρις στην νίκη του απέναντι στους Βαυαρούς. Από εκεί κι έπειτα έκανε ειδική μνεία στον Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ μίλησε και για τα όσα γράφτηκαν για τις πολλές ώρες που κράτησε στην προπόνηση τους παίκτες των “πρασίνων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο flash interview:

«Νιώθω όμορφα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σκληρό. Δεν παίξαμε καλά. Στο προηγούμενο ματς χάσαμε στην παράταση, τώρα κερδίσαμε και νιώθω ωραία»

«Ο Μαντζούκας είναι ένας καλός παίκτες και μας δίνει πολλά. Πέτυχε σημαντικά τρίποντα σήμερα. Έλειπε  Σλούκας και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στην στατιστική κάτι που φαίνεται στην αναλογία ασίστ-λάθη. Παίξαμε καλή άμυνα, οι αντίπαλοι βρήκαν 14 επιθετικά ριμπάουντ όμως. Στο τέλος κάναμε λάθη, κουραστήκαμε και πρέπει να βελτιωθούμε».

Για την ατάκα του Λεσόρ που ανέφερε για 8 ώρες προπόνησης: «Τώρα έχουμε το Περιστέρι, ακόμα ένα σημαντικό ματς. Ξέρετε, είναι παράξενο. Κάναμε απλά 4 ώρες στο βίντεο. Δεν είναι 7-8 ώρες προπόνηση. Κάναμε 1,5 ώρα κανονική προπόνηση και 4 ώρες στο βίντεο. Δεν είμαι χαζός να κρατάω τόσες ώρες τους παίκτες μου. Πρέπει να γράφετε την αλήθεια, δεν είναι σωστό».