Δε θα μπορούσε να μην μιλήσει στη συνέντευξη τύπου για το φετινό “Παύλος Γιαννακόπουλος” ο Ergin Ataman, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να στέκεται τόσο στη φετινή προσπάθεια που γίνεται στο ΟΑΚΑ όσο και για τον ιστορικό πρόεδρο του τριφυλλιού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Τα συναισθήματα μου είναι πολύ διαφορετικά γιατί τα προηγούμενα χρόνια ως φιλοξενούμενος. Εχω μεγάλο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όσα έκανε όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και το ευρωπαϊκό. Έκανε ομάδες πλούσιες με αστέρια και σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Τώρα ως προπονητής αυτού του μεγάλου συλλόγου, ελπίζω να έχουμε ένα καλό τουρνουά. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα που χτίζουμε, όπως και αστέρια της Ευρωλίγκας.

 

Για τα φιλικά παιχνίδια: «Πριν μια εβδομάδα ήμασταν στη Ρόδο. Παίξαμε πολύ άσχημα επιθετικά στο πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, στο δεύτερο είδαμε βελτίωση. Τώρα είναι ευκαιρία να δούμε όλη την ομάδα μαζί. Ο Βιλντόζα δε νομίζω να παίξει, είναι ακόμα τραυματίας. Είναι σημαντικό τουρνουά γιατί τώρα βάζουμε περισσότερα πράγματα στην τακτική μας. Θα δούμε που βρισκόμαστε, όμως η πραγματικότητα είναι πως η Ευρωλίγκα ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και είναι ευκαιρία να δούμε την κατάστασή μας».