Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσπάθειας να μένει ο κόσμος σπίτι του προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του coronavirus, ζήτησε και σήμερα από παίκτες που παίζουν στο μπάσκετ, αλλά και στα τμήματα του Ερασιτέχνη να κάνουν τις προτάσεις τους για να περνάει ευχάριστα ο χρόνος του κόσμου μέσα στους… τέσσερις τοίχους.

Το θέμα ήταν σήμερα η μουσική. Οι πράσινοι ζήτησαν από τους παίκτες τους να κάνουν τις μουσικές τους προτάσεις προς τον κόσμο και να επιλέξουν ένα γκρουπ ή έναν καλλιτέχνη τον οποίο θα πρότειναν στον κόσμο να ακούσει.

Ο Νικ Καλάθης αποδείχτηκε φαν της ραπ και… ψήφισε Eminem. Ο Ντίνος Μήτογλου από την άλλη, παρότι πιο νέος, έδειξε ότι έχει… ρετρό μουσικές προτιμήσεις. Ο πράσινος πάουερ φόργουορντ πρότεινε στον κόσμο ένα από τα συγκροτήματα που άλλαξαν την ιστορία της μουσικής στα 60΄s και πρότεινε Beatles.

O Jimmer Fredette έδειξε πιο… ροκ και ψήφισε Maroon 5. Ο Deshaun Thomas έδειξε να ευθυγραμμίζεται με τον Καλάθη και πρότεινε τον αείμνηστο ράπερ, Tupac.

Τις προτάσεις τους έκαναν και παίκτες και παίκτριες της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, οι οποίοι ήταν οι Σωτήρης Πανταλέων (Radiohead),  Anna Kalandadze (London Grammar), Παναγιώτης Πελεκούδας (Scorpions),  Monika Potokar (Guns ‘n Roses), Πέννυ Ρόγκα (The Rolling Stones),  Lucas Rangel (Gusttavo Lima).

 

ΤΟ POST TOY ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ