Για τα μάτια… μιας γυναίκας, και πιο συγκεκριμένα της συζύγου του ναυαγεί η μετακίνηση του Στέφαν Λάσμε στον Παναθηναϊκό. Ο φόργουροντ/σέντερ από την Γκαμπόν βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Λας Βέγκας συμμετέχοντας στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ, εκεί όπου προσπαθεί να βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η γυναίκα του, όμως, είναι αυτή που τον κρατά μακριά από το τριφύλλι καθώς δεν είναι θετική στην προοπτική της μετακόμισης στην Ελλάδα, κάτι που έβαλε τον 30χρονο παίκτη στη διαδικασία να εντείνει τις προσπάθειές του για να εξασφαλίσει συμβόλαιο στον “μαγικό κόσμο”.

Αυτή η (αναπάντεχη) εξέλιξη είναι ικανή, όπως όλα δείχνουν, να οδηγήσει σε… ναυάγιο την μεταγραφή του στους Κυπελλούχους Ελλάδος, οι οποίοι, όμως, θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια προκειμένου για να τον ντύσουν στα “πράσινα”. Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, είναι πολύ δύσκολο (έως και απίθανο) να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων…

Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει αρχίσει, ήδη, να στρέφει αλλού το βλέμμα του για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στις θέσεις των “ψηλών” αφού τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.