Ο Παναθηναικός έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις στη φετινή Euroleague. Ηττήθηκε από τη Partizan στο τέλος και πλέον στρέφεται στο μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση τόνισε πως το παιχνίδι χάθηκε στις τελευταίες δύο επιθέσεις παρά το γεγονός πως η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη για 40 λεπτά. Επίσης, ρωτήθηκε για το καλοκαίρι και απάντησε πως δεν μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να πω πως για την ομάδα μου ήταν μια πολύ κακή σεζόν και θέλαμε να τελειώσουμε με ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και μία ομάδα που ήθελε τη νίκη για τα πλέι οφ. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση. Διαβάσαμε καλό την άμυνα της Παρτιζάν και αυτός ήταν ο λόγος που μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κατά την άποψή μου χάσαμε το παιχνίδι λόγω δύο κακών επιλογών στην επίθεση στο τέλος και στις τελευταίες δύο κατοχές. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, πλέον συγκεντρωνόμαστε στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος».

Όσο για το μέλλον:

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν αφορά το τακτικό κομμάτι».