Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε χθες στο ΟΑΚΑ από την CSKA, αλλά το πάλεψε και έχει να κρατήσει πολλά καλά από το ματς. Η ομάδα όμως, αλλάζει τσιππάκι. Υποδέχεται αύριο (8/11, 19:30) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στην 3η Αγωνιστκή της Basket League και όπως είπε ο Marcus Foster στο blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, η ομάδα δεν έχει περιθώριο να σταθεί στο χθεσινό ματς με τους Ρώσους και πλέον την απασχολεί μόνο η αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά το blog του γκαρντ του Παναθηναϊκού, Marcus Foster στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην CSKA. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τις κορυφαίες της διοργάνωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείξαμε σε όλους πως μπορούμε να κοντράρουμε την οποιαδήποτε ομάδα ακόμη κι αν έχουμε απουσίες, όπως συνέβη στον αγώνα με την CSKA.

Έτσι όπως είναι οι ρυθμοί την εφετινή σεζόν, δεν έχουμε το περιθώριο να σταθούμε πολύ στα ματς που παίξαμε. Πλέον, μας απασχολεί ο αγώνας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Το ότι παίζουμε εντός έδρας αποτελεί αβαντάζ για εμάς έστω κι αν δεν θα έχουμε μαζί τους φιλάθλους μας. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ σε ένα φιλικό προετοιμασίας, όπου αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες. Είναι μια καλή ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς.

Θα πρέπει να παίξουμε με την απαιτούμενη συγκέντρωση στην άμυνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή για να φτάσουμε στη νίκη.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΜΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ MARCUS FOSTER

 

Το blog by #wattandvolt του Μάρκους Φόστερ: «Με συγκέντρωση για τη νίκη» #BasketLeague