O Pierre Jackson, που έρχεται στον Παναθηναϊκό. είχε δώσει μια μυθική μάχη το 2018 στο πρωτάθλημα της Κίνα, με τον τέως «πράσινο» Jimmer Fredette (η ομάδα προσπαθεί να σπάσει ακόμα το συμβόλαιό του για να γλιτώσει τα 1,8 εκατ. που έπρεπε να πάρει) σε ένα ματς που οι δυο παίκτες «ανατίναξαν» τα καλάθια!

Όχι, δεν είμαστε υπερβολικοί. Οι Fredette και Jackson ακόμα σκοράρουν!

Σε εκείνο το ματς ο Pierre Jackson , που έπαιζε τότε στους Beijing Dragons, έβαλε 63 πόντους και ο Jimmer Fredette, που ήταν τότε στους Shanghai Sharks, έβαλε 75 πόντους και έκανε και ρεκόρ καριέρας!

O Jackson μάλιστα σε εκείνο το απίστευτο παιχνίδι, είχε… σκοτώσει τους Shanghai Sharks στο τέλος, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 137-136 υπέρ της ομάδας του με τρίποντο στη εκπνοή!

Τα τρομερά στατιστικά τους

Τα στατιστικά τους σε εκείνο το ματς ήταν τρομερά. Ο Pierre Jackson πέτυχε τους 63 πόντους, έχοντας 13/22 τρίοποντα και συνολικά 20/35 σουτ και 10/11 βολές. Είχε επίσης 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ στα  44 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Ο Jimmer Fredette από την άλλη έβαλε τους 75 πόντους με τρομερά ποσοστά, καθώς είχε 7/10 τρίποντα, 24/34 συνολικά σουτ, 20/21 βολές. Ο Αμερικανός είχε επίσης 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ στα 43 λεπτά που έπαιξε.

 

H EΠIKH MAXH JACKSON – FREDETTE

TO BUZZER BEATER TOY JACKSON