O Mario Hezonja ανυπομονεί να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης άλλωστε είναι «άρρωστος» Παναθηναϊκός και το έχει πει αυτό δεκάδες φορές και σε δηλώσεις του και σε αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στα social media εδώ και χρόνια.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ανυπομονεί και για κάτι άλλο. Το οποίο όμως, δεν μπορεί να γίνει πράξη, λόγω των μέτρων για τον Covid-19, που κρατάνε «κλειστές» τις εξέδρες στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Mario Hezonja «τρελαίνεται» και στην σκέψη της αποθέωσης από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσα στο πράσινο κάστρο. Μάλιστα το ΟΑΚΑ το είχε… μνημονεύσει πολλές φορές στο παρελθόν όταν ήταν στο ΝΒΑ και είχε ανεβάσει και βίντεο από την καυτή έδρα της ομάδας.

Βέβαια τα μέτρα για τον κορονοϊό δεν θα τον αφήσουν τουλάχιστον για την ώρα (αν και χλωμό φαίνεται για φέτος να επιτραπεί έστω και σε μια μικρή μερίδα του κόσμου να παρακολουθεί τα ματς από τις κερκίδες) να κάνει πράξη το μεγάλο όνειρό του. Να μπει στο ΟΑΚΑ, να ζήσει την καυτή ατμόσφαιρα και να αποθεωθεί από τους φίλους των πράσινων.

Ενας φίλος της ομάδας, πάντως, ανέβασε ένα βίντεο από το καυτό ΟΑΚΑ και έγραψε ότι αυτό είναι μια εικόνα από το τι θα γίνει στην έδρα της ομάδας όταν ο Mario Hezonja εμφανιστεί στο παρκέ με την πράσινη φανέλα.

Ο Κροάτης δεν άφησε το ποστ να περάσει έτσι. Όχι, μόνο το είδε, αλλά έκανε και το δικό του σχόλιο, αναφέροντας: «Ανοίξτε το ΟΑΚΑ»!