Ο Mario Hezonja θα πάρει την θέση του Shelvin Mack στο ρόστερ των ξένων του Παναθηναϊκού στην Basket League. Μάλιστα όλα δείχνουν ότι το τεράστιο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην 12άδα της ομάδας στο ματς με τον Άρη (28/2) και ίσως κάνει εκεί το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

O Hezonja φυσικά θα παίζει και με την ομάδα στην Euroelague, καθώς εκεί δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός στους ξένους, που μπορεί να έχει η κάθε ομάδα της διοργάνωσης.

Οσον αφορά στον Mack, ο Αμερικανός δεν φαίνεται να φεύγει από την ομάδα. Δεν θα παίζει βέβαια, στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θα παραμείνει στο πράσινο ρόστερ της Euroleague.

Ο Mack αρχικά είχε ακουστεί ότι θα έφευγε κι αυτός μαζί με τον Marcus Foster, στον οποίο ο Παναθηναϊκός έδειξε την πόρτα της εξόδου. ενώ θα είναι στο τριφύλλι ως το τέλος της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Τελικά ο Mack έμεινε παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε για γκαρντ ο TJ Bray. Οι πράσινοι φαίνονται διατεθειμένοι για την ώρα να κρατήσουν τον Mack μέχρι να τελειώσει η κανονική περίοδος της Euroleague.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν περάσει τελικά στα πλέι οφ, ο Αμερικανός θα φύγει και στην Ελλάδα η ομάδα θα έχει ως 6 ξένους τους… παλιούς Nemanja Nedovic, Howard Sant-Roos, Aaron White, Ben Bentil, τον TJ Bray (πήρε την θέση του Marcus Foster σε Ελλάδα και Ευρώπη) και το πρόσφατο τεράστιο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Mario Hezonja.