Ο Μario Hezonja έδειξε με το «καλημέρα» ή αν προτιμάτε με το «καλησπέρα», καθώς ήρθε το απόγευμα σήμερα (25/2) στην Αθήνα την δίψα που έχει για να παίξει μπάσκετ, αλλά και την τρέλα που έχει για το ΟΑΚΑ.

Άλλος στη θέση του θα την άραζε στο ξενοδοχείο για να πάρει ανάσα μετά το πολύωρο ταξίδι και τις αλλαγές που έκανε σε πτήσεις για να φτάσει στην Ελλάδα. Ο Hezonja όμως, είναι… άλλη περίπτωση.

Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία του από το κοπιαστικό ταξίδι το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του Παναθηναϊκού λίγο μετά το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο πήγε κατευθείαν στο πράσινο κάστρο.

Ο Κροάτης ήθελε να δει όσο πιο γρήγορα γίνεται το σπίτι και τις εγκαταστάσεις της ομάδας της καρδιάς του.

Από την άλλη, ήθελε να παίξει και μπάσκετ. Ο Hezonja έβαλε στην άκρη την κούραση από τα αεροπλάνα και το ταξίδι και έτσι λίγο μετά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ και την… επιθεώρηση του πράσινου κάστρου, έβαλε φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Ο Κροάτης φόργουορντ μπήκε έτσι στο παρκέ και έκανε χαλάρωμα με τρίποντα. Μάλιστα έδειξε και την κλάση του, καθώς ευστόχησε σε πολλές από τις προσπάθειες που έκανε όχι μόνο από τα 6.75μ., αλλά ακόμα και από τα 8 μέτρα.

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού κατέγραψε την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ και σε βίντεο στο οποίο έβαλε ως τίτλο: «Κατευθείαν στο σπίτι»!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ MARIO HEZONJA