Μετά το “στραπάτσο” από την ήττα στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός αντέδρασε σωστά και με σωστή νοοτροπία στον αγώνα κατάφερε και νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο, γεγονός στο οποίο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς των πρασίνων:

“Έπειτα το παιχνίδι στην Τουρκία ήθελα να ξέρω τι νοοτροπία διαθέτουμε. Γιατί είχαν αρχίσει να υπάρχουναμφιβολίες. Εκεί δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Τυχαίνει. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τοχαρακτήρα και τη νοοτροπία να παίξεις.

Σήμερα (6/12) απέναντι σε μία καλή ομάδα φοβόμουν αυτό το κομμάτι. Αλλά κάναμε καλή πνευματική προετοιμασία. Στον αθλητισμό είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος πραγματικά είσαι. Στην Τουρκίαπροσγειωθήκαμε στο έδαφος, όπου πρέπει να βρισκόμαστε πάντα. Καλή τύχη στον Πανιώνιο, ο οποίος είναι μία καλή ομάδα.

Μου άρεσε πολύ η “Ημέρα Φιλάθλου“, ελπίζω να επαναληφθεί κι ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδ0″.

Ο Αντώνης Φώτσης από την πλευρά του, σχολίασε:

“Σήμερα (6/12) είχαμε έναν δύσκολο αγώνα. Ξέραμε ότι απέναντι στον Πανιώνιο έπρεπε να ‘μαστε συγκεντρωμένοι. Νομίζω απ’ το πρώτο λεπτό μπήκαμε δυνατά, δώσαμε το δικό μας ρυθμό και πήραμε μία νίκη με διαφορά, η οποία μας χαροποιεί. Θα ‘θελα ναευχαριστήσω και τον κόσμο, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε κι ελπίζω να συνεχίσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους”.