O Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Παρασκευή(20/11, 21.45) στο ΟΑΚΑ την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της α’ φάσης των ομίλων της Euroleague.

Οι “πράσινοι” θέλουν να “ρεφάρουν” την ήττα της πρεμιέρας στη Ρωσία με νίκη μπροστά στον κόσμο τους, με τον Όγκνιεν Κούζμιτς να τονίζει σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την διάρκεια της σημερινής(19/11) Media Day στο ΟΑΚΑ, πως η ομάδα θα παρουσιαστεί κατάλληλα προετοιμασμένη για την κρίσιμη αναμέτρηση.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ: “Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας που θα είναι εδώ για να μας βοηθήσει και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ίσως το πιο σημαντικό έως τώρα της χρονιάς. Θα παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά και με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση για να τα καταφέρουμε”.

Για το εάν βοηθάει τους παίκτες που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Αθήνα, χωρίς ταξίδια: “Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας. Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι και μας στηρίζουν. Είναι σίγουρα πιο εύκολο για την προετοιμασία μας να δίνουμε αγώνες στην Αθήνα. Τη Δευτέρα (16/11) παίξαμε στην Τρίπολη, αλλά και πάλι ήταν σχετικά κοντά. Έμοιαζε με εντός έδρας ματς. Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς”.

Σχετικά με τους ψηλούς της Λοκομοτίβ Κουμπάν και τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στη Ρωσία, αλλά δεν συνεχίσαμε έως το τέλος, με αποτέλεσμα να μας κερδίσουν. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά αύριο (20/11) και να παίξουμε το ίδιο και στα σαράντα λεπτά του αγώνα, προκειμένου να τα καταφέρουμε”.