Ο Enes Kanter δηλώνει οπαδός του Παναθηναϊκού. Το είπε και χθες σε δηλώσεις που έκανε στο OPEN. Ο Τούρκος σταρ του ΝΒΑ, όμως, δεν το λέει μόνο. Το δείχνει κι όλας.

Ο παίκτης των Blazers ανέβασε στην σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού και φυσικά τα σχόλια έδωσαν και πήραν.

Η φωτογραφία, βέβαια, δεν ήταν ακριβώς δικιά του. Το εννοούμε. Δεν φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και έβγαλε φωτό. Ούτε μοντάζ δικό του έκανε. Την φωτό την είδε σε μια σελίδα φίλων του «τριφυλλιού». Και φυσικά του άρεσε, τον εξέφραζε και έδειχνε αυτά που θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή και την έβαλε στην σελίδα του στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι ο Kanter είχε μιλήσει χθες για τον  Παναθηναϊκό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλβη Μιχαηλίδου στο κανάλι OPEN και τόνισε ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό από παιδί και κάποια στιγμή θα ήθελε να παίξει στους «πράσινους».

O Kanter ρωτήθηκε αν κάποια στιγμή  ήθελε να παίξει στην Ελλάδα και εκεί αποκάλυψε την αγάπη του για το «τριφύλλι»: «Γιατί όχι; Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα τους, θα διάλεγα να πάω στον Παναθηναϊκό, για κάποιο λόγο -δε ξέρω ποιον- αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Στην Τουρκία οταν ήμουν παιδί, ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που έβλεπα και έχουν παίξει θρύλοι του ΝΒΑ εκεί, όπως ο Ντομινίκ Γουίλκινς. Βέβαια ελπίζω να παίξω ακόμα για αρκετό καιρό στο ΝΒΑ, αλλά οταν τελειώσω από το ΝΒΑ, η Ελλάδα θα είναι σίγουρα μια από τις επιλογές μου για να συνεχίσω την καριέρα μου.»

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΝΕS KANTER

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ENES KANTER ΣTO OPEN