Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλύτερη από τον Παναθηναϊκό σήμερα στο ΟΑΚΑ και έφτασε στη νίκη με 92-80, ισοφαρίζοντας τη σειρά των ημιτελικών σε 1-1.

Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός των πρασίνων Oded Kattash δήλωσε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη σήμερα και τόνισε πως πρέπει να διορώθει αρκετά πράγματα για να κερδίσει τα επόμενα παιχνίδια.

Δείτε τις δηλώσεις του Oded Kattash:

«Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε σήμερα την σειρά, αλλά κάναμε λάθη τα οποία ήταν κυρίως στην επίθεση, αν και ήμασταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Πρέπει να παλέψουμε, ξέραμε ότι θα είχαμε μία δύσκολη σειρά και θα παλέψουμε να την κάνουμε δική μας. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε ομαδικά και όχι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ατομικά».

«Στο δεύτερο μέρος αμυντικά δεν ήμασταν εκεί που έπρεπε, στο κομμάτι της συγκέντρωσης. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να «σκοτώσουμε» το παιχνίδι. Αλλά δεν παίξαμε μαζί, όπως θα έπρεπε, δεν είχαμε την αποφασιστικότητα. Ξέραμε πως αυτή η σειρά δεν θα είναι εύκολη. Τώρα η πίεση αυξάνεται σε εμάς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου πως θα καταφέρουμε να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε τον τρίτο αγώνα».