Συνένεντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Οded Kattash, στην οποία έδειξε την ενόχλησή του για την αποχώρησή του από τον πάγκο του Τριφυλλιού το περασμένο καλοκαίρι. Όπως επεσήμανε δεν ήθελε να αναλάβει τους Πράσινους μόνο για μισή σεζόν, ενώ δεν μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο της απόλυσής του, αφού κατέκτησε το νταμπλ με τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι ο Ισραηλινός προπονητής ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2021 τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα. Μάλιστα κάτω υπό τις οδηγίες του Κάτας ο ΠΑΟ κατέκτησε το νταμπλ, κάτι το οποίο είχε τεθεί ως στόχος μετά την αποχώρηση του Δ. Γιαννακόπουλου το 2020.

Στην Ευρωλίγκα οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης  υπό τις οδηγίες του Kattash κατετάγησαν 16οι με ρεκόρ 11-23, έχοντας ως highlight την νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 77-88. Μάλιστα η νίκη αυτή έφερε έντονα την σφραγίδα του Ισραηλινού κόουτς, αφού το tall ball που εφάρμοσε δημιούργησε πολλά θέματα στους Πειραιώτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο λόγος αντικατάστασης του Kattash με τον Πρίφτη έχει να κάνει με την κακή εικόνα του Τριφυλλιού σε κάποια παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρωλίγκας. Τέλος θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης των Πρασίνων ακούστηκε πριν λίγο καιρό ως πιθανός αντικαταστάτης του κόουτς Σφαιρόπουλου στην Maccabi, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε επειδή η ομάδα του Λαού του δίνε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν κάτι που δεν επιθυμούσε ο ίδιος.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Από ποιον είσαι περισσότερο απογοητευμένος. Από τον Πίνι Γκέρσον που δεν σε στήριξε στο να παραμείνεις Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ή από τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη που δεν σε κράτησαν στον Παναθηναϊκό και τη φετινή σεζόν»;

Με τον πρώην τεχνικό του «τριφυλλιού» να απαντάει: «Αναμφισβήτητα από τον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη και ειδικά από τον Αλβέρτη. Και οι δύο είναι φίλοι μου, αλλά με τον Αλβέρτη έκανα μία κουβέντα πριν πάω στον Παναθηναϊκό. Του εξήγησα ότι δεν θέλω να πάω μόνο για μισή σεζόν γιατί μόνο να χάσω θα έχω σε μία τέτοια περίπτωση. Ειδικά λοιπόν με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν και ο τρόπος που χειρίστηκαν την υπόθεσή μου είναι περίεργος. Αν είχαμε χάσει έναν τίτλο, είτε το Κύπελλο, είτε το Πρωτάθλημα θα είχε νόημα αυτό που έκαναν με εμένα. Ο Πίνι δεν με πλήγωσε όσο αυτοί».