Ο Paris Lee έκανε δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού απέναντι στην Monaco, τονίζοντας ότι το κλειδί για την νίκη είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ αλλά και η αποτελεσματική άμυνα πάνω στον James. Ακόμη απολογήθηκε στον κόσμο για το αποτέλεσμα απέναντι στην Alba Berlin, την ώρα που τόνισε ότι στο χθεσινό παιχνίδι οι “πράσινοι” δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για τον επόμενο αγώνα με τη Μονακό, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και σκόρερ, μια ισορροπημένη ομάδα, πρέπει να βγούμε και να αμυνθούμε σκληρά. Διαθέτουν αθλητές όπως ο Μάικ Τζέιμς και θα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι αν βγούμε να αγωνιστούμε επιθετικά ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Τζέιμς, να διεκδικούμε τα ριμπάουντ γιατί είναι καλοί αυτό και να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα γιατί η Μονακό διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες»

Κλείνοντας θέλησε να στείλει ένα μήνυα στους φιλάθλους που υποστήριξαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας χθες στο γήπεδο. Σας ζητάμε συγνώμη για το αποτέλεσμα, δεν εμφανιστήκαμε χθες στον αγώνα και εύχομαι να μην ξανασυμβεί αυτό».