Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Shelvin Mack, μίλησε για τον Oded Kattash, τον οποίο ξέρει από πέρσι από την Hapoel Jerusalem. Ο Αμερικανός παίκτης έσταξε μέλι για το νέο κόουτς των «πράσινων» και τον χαρακτήρισε «σπουδαίο προπονητή» και «προπονητή των παικτών».

Ο Mack έκανε φυσικά αναφορά και στην αυριανή (15/1) μάχη με την Fenerbahce στην Πόλη.

Αναλυτικά ο Shelvin Mack είπε:

Για τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι με τη Villeurbanne: «Παίξαμε σκληρά για σαράντα λεπτά. Φέτος δυσκολευόμαστε να έχουμε υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε κάποια παιχνίδια παίξαμε για 26′ ή 36′ καλά, αλλά χθες νιώθω ότι ήμασταν καλοί σε όλο το σαραντάλεπτο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίξαμε σε υψηλό επίπεδο».

Αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση με την Fenerbahce δήλωσε: «Πρέπει να βγούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, όπως με τη Villeurbanne. Έχω αυτοπεποίθηση κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τις δυνατότητές της. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Θα έχουμε έναν νέο προπονητή, αλλά θα πρέπει να βγούμε έτοιμοι για να παίξουμε. Δεν έχουμε μπει ακόμη σε λεπτομέρειες για την τακτική, θα τα δούμε τις επόμενες ώρες».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Oded Kattash, με τον οποίο συνεργάστηκε επίσης πέρσι στο Ισραήλ: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, προπονητής των παικτών. Προφανώς καταλαβαίνει απόλυτα πώς σκέφτονται οι παίκτες, έχοντας παίξει κι αυτός σε υψηλό επίπεδο. Λατρεύω το σύστημά του, έπαιξα γι’ αυτόν στη Hapoel Jerusalem πέρσι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να ξαναπαίξω γι’ αυτόν».