O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (20/04) στις 15:00 τον Ηρακλή στο “Ιβανώφειο” κυνηγώντας την πρωτιά της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Αμερικανός γκαρντ των πρασίνων, Shelvin Mack δήλωσε πως το ματς χρειάζεται ιδιαίτερη συγκέντρωση, ενώ τόνισε πως βασικός στόχος του “τριφυλλιού” είναι το πρωτάθλημα.

Δείτε τι είπε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Shelvin Mack:

«Γεια σε όλους, ελπίζω να είστε καλά

Βρισκόμαστε για περίπου μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για δύο εκτός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η σεζόν στην Euroleague ολοκληρώθηκε για εμάς στη Ρωσία. Εκείνο το ταξίδι ξεκίνησε σκληρά για εμάς καθώς γνωρίσαμε μια βαριά ήττα από την Ζενίτ, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μια ώθηση από το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα στο επίκεντρο του στόχου μας είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Στο τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ παίξαμε 32 υπέροχα λεπτά. Στη συνέχεια όμως δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα να τους δώσουμε την δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο και στα 40 λεπτά των αγώνων μας. Το ματς με τον Ηρακλή απαιτεί ανάλογη συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Shelvin Mack»