Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην CSKA, ο Darryl Middleton, μίλησε στο «The Crossover», του Joe Arlauckas (είναι από τους ομιλητές του σπουδαίου, web conference «Front Runners in Sports Management 3.0» που διοργανώνει η πολυβραβευμένη ActiveMedia Group μαζί με το Sports Management Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στις 21-22-23/1/2021) για πολλά.

Θυμήθηκε στιγμές της καριέρας του, αλλά στάθηκε και στην εποχή του Zeljko Obradovic στον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε τις προπονήσεις μετά από ρεπό. Ο Αμερικανός κόουτς τόνισε ότι παρακαλούσε να μην έχει ρεπό, διότι την επόμενη μέρα ο Οbradovic έβγαζε το λάδι στους παίκτες του, για να καλύψει το… χαμένο 24ωρο της ξεκούρασης.

Μάλιστα ο Darryl Middleton τόνισε ότι έλεγε στον Δημήτρη Ιτούδη (ήταν συνεργάτης του Zoc στο «τριφύλλι» τότε) ότι δεν θέλει να έχει ρεπό και παρακαλούσε να έχει πάντα προπόνηση.

Αναλυτικά ο Darryl Middleton είπε στο «The Crossover», του Joe Arlauckas:

«Θυμάμαι να λέω στον Δημήτρη (Ιτούδη) πως δεν θέλω να έχω ρεπό και πως θέλω να προπονηθώ. Τα ρεπό ήταν σαν τιμωρία για εμάς. Επιστρέφαμε την επόμενη μέρα και τρέχαμε για 40 λεπτά. Οπότε παρακαλούσα να έχουμε προπόνηση. Δεν ήθελα ποτέ να έχω ρεπό».