Ντελίριο στην άφιξη του Mario Hezonja στην Ελλάδα. Το τεράστιο μεταγραφικό «μπαμ» του Παναθηναϊκού πάτησε πριν λίγο σήμερα (25/2) επί ελληνικού εδάφους για να ενταχθεί και επίσημα στην ομάδα. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έγινε φυσικά το… έλα να δεις από εκατοντάδες οπαδούς του τριφυλλιού, που αγνόησαν τα μέτρα για τον κορονοϊό και πήγαν εκεί για να υποδεχτούν τον Hezonja με τον τρόπο που του αρμόζει.

Ο Κροάτης ήταν εναρμονισμένος με την ομάδα και έτσι εμφανίστηκε ντυμένος στα πράσινα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Φορούσε πράσινι μπουφαν της ομάδας και πράσινο καπέλο του συλλόγου.

Ο κόσμος μόλις τον είδε ξέσπασε σε τρελά πανηγύρια και φυσικά τον αποθέωσε με τον πιο ζεστό και εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Hezonja μόλις άκουσε τα συνθήματα και είδε το ντελίριο που υπήρχε στο αεροδρόμιο για εκείνον ύψωσε την γροθιά του ευχαριστώντας έτσι τον κόσμο.

Λίγο μετά έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις και δήλωσε… πράσινος ως το κόκαλο.

Αναλυτικά ο Κροάτης είπε:

«Ανυπομονούσα να έρθω σε αυτή την ομάδα, είμαι επιτέλους εδώ. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι σαν όνειρο για εμένα. Πανηγύριζα με τη Θύρα 13 τις Ευρωλίγκες. Ο Παναθηναϊκός είναι σαν θρησκεία. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο, στην Ευρώπη. Το έδειξαν. Είναι οι καλύτεροι. Είμαι ευγνώμων για την υποδοχή. Δεν μπορώ να περιμένω θέλω να τους δώσω κάτι πίσω».

Ο κόσμος συνέχισε να τον αποθεώνει και μάλιστα κάποιοι… διαβασμένοι είχαν μαζί και τούρτα για να γιορτάσουν μαζί του τα σημερινά του γενέθλια (γεννήθηκε στις 25/2/1995) και να του πουν τα δικά τους ξεχωριστά «χρόνια πολλά»!Αλλοι οπαδοί του έκαναν δώρο μια μπλούζα της ομάδας.

O κόσμος είχε φυσικά και πανό που ανέφεραν το όνομά του. Ενα απ’ αυτά ανέφερε: “Καλωσήρθες σπίτι Mario”!

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ MARIO HEZONJA

 

TO BINTEO ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΓΙΑ TON HEZONJA KAI OI ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ