Ο Nemanja Nedovic μίλησε στην ιστοσελίδα «Mozzart Sport» για όλα. Για τον Παναθηναϊκό, τον Γιώργο Βόβορα, την ομάδα, αλλά και την Εθνική Σερβίας. Ο Σέρβος γκαρντ έκανε αναφορά, όμως και στην δική του εικόνα ως τώρα, τόνισε ότι έβαλε πίεση στην πλάτη του, αλλά την ξεφορτώθηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Nemanja Nedovic στην Mozzart Sport:

Για την εικόνα του ως τώρα στον Παναθηναϊκό: «Ίσως θα μπορούσα να είμαι καλύτερος στην επίσημη έναρξη της σεζόν. Έβαλα πίεση στην πλάτη μου με καλές εμφανίσεις στα φιλικά. Αλλά νομίζω ότι την ξεφορτώθηκα. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Έχω δουλέψει για τον εαυτό μου όλο το καλοκαίρι. Όλα πάνε καλά, προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για την μη συμμετοχή στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Λάρισα: «Το σχέδιο είναι να ξεκουραζόμαστε σε μερικά παιχνίδια πρωταθλήματος γιατί έχουμε μια πολύ δύσκολη σεζόν μπροστά μας σε πολλά μέτωπα».

Για τον Παναθηναϊκό και το πόσο τεράστιο όνομα και ιστορία έχει η ομάδα: «Ο αριθμός των αστεριών πάνω από το σήμα που συμβολίζουν τους ευρωπαϊκούς τίτλους μιλούν ξεκάθαρα για το μέγεθος του συλλόγου και φυσικά δημιουργούν υποχρεώσεις, αλλά και κίνητρο. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι δεν είμαστε πιο ταλαντούχοι από κάποιες άλλες ομάδες, αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε μια συμπαγής ομάδα».

Για τον Γιώργο Βόβορα: «Δεν μιλάω απλώς για μένα, γιατί θέλω μεγάλη ελευθερία, αλλά το βλέπω από ομαδική άποψη. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που δούλεψε δίπλα στον Pitino. Μας αρέσει πολύ να παίζουμε γι’ αυτόν».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Δυστυχώς, αυτό είναι σωστό. Λυπάμαι γι’ αυτό. Μερικές φορές το αίσθημα των μεγάλων παιχνιδιών χάνεται σε όλη αυτή τη σιωπή. Οι πιο επηρεασμένες ομάδες είναι ο Crvena Zvezda, η Fener, η Maccabi, που έχουν σημαντική βοήθεια από την εξέδρα. Η κατάσταση επιδεινώνεται σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω πρώτα απ’ όλα, λόγω της υγείας των ανθρώπων, η πανδημία να σταματήσει, έτσι ώστε οι θεατές να μπορούν αργά να επιστρέψουν στα γήπεδα και να απολαύσουμε μαζί τα παιχνίδια».

Για τα ταξίδια Οδύσσεια που πρέπει να κάνουν οι ομάδες λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στις χώρες για τον κορονοϊό: «Ταξιδέψαμε στο Λονδίνο, όπου περάσαμε τη νύχτα. Ήταν παρόμοιο στο δρόμο της επιστροφής. Δεν είναι εύκολο όταν περνάς τόσο πολύ χρόνο στο δρόμο, χωρίς προπόνηση. Είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσεις προπονήσεις. Ωστόσο, αυτό ισχύει τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και πιστεύουμε στο καλύτερο».

Για το αν μίλησε με τον προπονητή της Εθνικής Σερβίας Igor Kokoskov για την συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι: «Μιλήσαμε, φυσικά. Ωστόσο, όλα αυτά είναι μακριά, λόγω των συνθηκών με τον ιό. Κανείς δεν μπορεί να σας πει κάτι πιο συγκεκριμένο, παρόλο που υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Πρέπει να περάσει η πανδημία».