Όπως ενημέρωσε η κυβέρνηση, υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ και μετά το Πάσχα θα πέσουν και οι υπογραφές.

Ένα θέμα που ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, λόγω…των παλινωδιών από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, βρίσκει πλέον οριστική λύση.

Μετά από συναντήσεις που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, βρέθηκε κοινός τόπος σε όλα τα ζητήματα που εκκρεμούσαν για να υπάρξει οριστική συμφωνία για ένα… καταπράσινο ΟΑΚΑ!

Αυτή μάλιστα είναι η ενημέρωση που η ίδια η κυβέρνηση δίνει αυτή την ώρα, κάτι που σημαίνει ότι πλέον… δεν υπάρχει γυρισμός και το θέμα θα επικυρωθεί με κάθε επισημότητα όταν πέσουν και οι υπογραφές, κάτι που θα γίνει μετά το Πάσχα. Πρόκειται φυσικά για μία εξέλιξη που βάζει σε νέα ρότα τον “εξάστερο”.

Η κυβέρνηση, μετά από πολλές συζητήσεις που έγιναν, αποφάσισε να τηρήσει τελικά τη διάταξη που η ίδια είχε ψηφίσει πριν από αρκετό καιρό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει και το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, κάτι που είχε ζητήσει κι αποτελούσε και σημείο διαπράγματευσης, ενώ μάλιστα είχε τονιστεί ιδιαιτέρως στην τελευταία συνέντευξη του Λευτέρη Αυγενάκη.

Την εβδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα, έχουν ειδοποιηθεί οι Πράσινοι για να μπουν και οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί το deal.