Δεκτή έκανε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Tornike Shengelia, ο οποίος πήρε τελικά μετά από μερικές ώρες σκέψεις και συζητήσεων την απόφαση να πει το μεγάλο “ναι” στους πράσινους, που του προσφέρουν 2 εκ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια -μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 δηλαδή.

Πλέον, το… μπαλάκι περνάει στα χέρια της ομάδας του, της Virtus Bologna, η οποία πολύ δύσκολα θα αποτελέσει τροχοπέδη για έναν ενδεχόμενο γάμο μεταξύ του παίκτη της και του Παναθηναϊκού καθότι κύρια υποχρέωσή της είναι να απαλλαχθεί από το βαρύ του συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως όταν μετέβη εκεί κατά τα μέσα της σεζόν 2021-2022, είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 + 1 χρόνων, κάτι που βάσει συμφωνίας τον κρατάει στη γειτονική μας χώρα μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, μέσα στη μέρα θα έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πιο πολύ το ζήτημα της αποδέσμευσης του Γεωργιανού Power Forward από την ιταλική ομάδα, με την οποία αγωνίζεται τα τελευταία 1.5 χρόνια έπειτα από το τέλος της κοινής του πορείας με την CSKA Moscow ελέω του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει άλλη μια μεγάλη μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.