Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπορεί να υπέγραψε μόλις πέρυσι νέο συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά το μέλλον του στο “τριφύλλι” μόνο βέβαιο δεν είναι. Συγκεκριμένα υπάρχει στην σύμβασή του ένα buy-out της τάξης των 400.000 ευρώ, με το οποίο οποιαδήποτε ομάδα έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει.

Αρκετοί οργανισμοί της Euroleague κοιτούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του, με την Efes και την Fener να ήταν οι πρώτες που έδειξαν ότι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό του. Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι το ενδιαφέρον των δύο τουρκικών ομάδων έχει ατονήσει κι η Partizan είναι αυτή που έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της υπογραφής του.

Το σύνολο του Obradovic φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του 28χρονου άσου, ενώ σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνει για να τον πείσει να βγάλει τα “πράσινα” έχει την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει έπειτα από μία τετραετία από τον Παναθηναϊκό. Η κατάληξη της εν λόγω υπόθεσης αναμένεται τις επόμενες ώρες, καθότι η διορία για το αντίτιμο των 400.000 ευρώ λήγει σήμερα.

Οι πιθανότητες να αποχαιρετήσει την ομάδα του Radonjic o Παπαπέτρου είναι αρκετές, με το «τριφύλλι» να καλείται να βρει αντικαταστάτη του σε ένα σημείο, στο οποίο δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στις αγορές. Τέλος σημαντική είναι κι η παράμετρος του ελληνικού διαβατηρίου, καθότι οι λύσεις των γηγενών παικτών έχουν στερέψει αρκετά.