Ο Rick Pitino ούτε τον Παναθηναϊκό έχει ξεχάσει, ούτε ξεχνάει την αγαπημένη του συνήθεια να σχολιάζει σχεδόν τα πάντα και να δίνει το δικό το στίγμα για πολλά πράγματα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ο Αμερικανός τέως προπονητής του «τριφυλλιού», που επέστρεψε στις ΗΠΑ και στο NCAA, καθώς ανέλαβε το Πανεπιστήμιο Iona, έτσι σχολίασε με τον δικό του τρόπο την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Βόβορα και έσταξε μέλι για τον πρώην συνεργάτη του στον «πράσινο» πάγκο.

O Pitino, βέβαια, ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά τον Βόβορα και δικαιούται να ομιλεί γι’ αυτόν. Ο Αμερικανός κόουτς είχε δίπλα στον πάγκο το νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού και στις δυο θητείες που έκανε στο «τριφύλλι».

Ο 68χρονος Hall of Famer τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που «ο στενός φίλος του και εξαιρετικός βοηθός προπονητή» όπως αποκάλεσε τον Γιώργο Βόβορα, πήρε την θέση του head coach του Παναθηναϊκού.

Ο Pitino ανέφερε ότι ο 43χρονος νέος προπονητής του «τριφυλλιού» είναι ένας αφοσιωμένος, σκληρά εργαζόμενος και τεχνικά εξαιρετικός κόουτς.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ήταν καταπληκτική επιλογή.

Αναλυτικά ο Rick Pitino έγραψε στο twitter:

 «Ενθουσιασμένος που βλέπω τον στενό μου φίλο και εξαιρετικό βοηθό προπονητή Γιώργο Βόβορα να γίνεται head coach στον Παναθηναϊκό. Αφοσιωμένος, σκληρά εργαζόμενος και τεχνικά εξαιρετικός. Καταπληκτική επιλογή».

 

TO POST TOY RICK PITINO