Υπήρξαν μαζί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην Anadolu Efes. H θητεία του Ankile Polonara στη Τούρκικη ομάδα δεν κράτησε πολύ, εντούτοις ο Ιταλός forward έχει διαμορφώσει μια άποψη για τον Ergin Ataman.

Συγκεκριμένα, ο Polonara αναφέρθηκε στην απόφαση του Τούρκου προπονητή να υπογράψει στον Παναθηναικό και τόνισε μάλιστα πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτήν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα στην Ευρωλίγκα κι οι φίλαθλοι του περιμένουν πάντα πολλά. Ο Αταμάν μπορεί να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος! Έχει κερδίσει πολλά και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν λαμπρά για τον Παναθηναϊκό, αλλά μπορεί να γίνει ο κατάλληλος άνθρωπος για να τον επαναφέρει».

Ενώ για τη φετινή πορεία της Efes τόνισε:

«Ήταν μία προβληματική σεζόν συνολικά. Πολλοί παίκτες έμειναν από τα προηγούμενα χρόνια, προστέθηκαν άλλοι πολύ υψηλού επιπέδου όπως ο Κλάιμπερν που ήταν MVP σε Final Four και ο Ζίζιτς ο οποίος έπαιξε τελικούς στο ΝΒΑ δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά διάφορους λόγους δεν πέρασε στα πλέι οφς, κάτι που μου φαίνεται εξωφρενικό με αυτό το ρόστερ!

Υπάρχουν αυτές που λέμε “προβληματικές σεζόν”. Ο Λάρκιν δεν έπαιξε ως τον Δεκέμβριο, ένας κομβικός παίκτης για την Έφες. Δυστυχώς, μερικές φορές ο ισχυρότερος δεν… κερδίζει πάντα».