Ο Dejan Radonjic έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες όσο και τον κόσμο της ομάδας μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας, ενώ τόνισε ότι είναι ένα μεγάλο ροζ φύλλο αγώνα για το “τριφύλλι” τόσο βαθμολογικά τόσο και ψυχολογικά μετά από τρεις ήττες στο τέλος. Ακόμη μίλησε και για την συνύπαρξη Lee – Williams στο παρκέ, ενώ επεσήμανε ότι η επικράτηση της ομάδας του ήταν μία συλλογική υπόθεση κι όχι ενός παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε. Ελπίζω σε δύο μέρες να είναι πάλι εδώ. Στο τέλος και την παράταση μας βοηθήσαν πολύ. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλή. Ήταν δύσκολο να πάρουμε το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η ομάδα δεν ήταν καλή στην άμυνα. Δεν πήραμε το ματς στην κανονική διάρκεια, αν και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους, αλλά είναι για εμάς μεγάλη νίκη γιατί παίζαμε με μια ομάδα με ποιότητα, κερδίζουμε χρόνο, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σωματικά και πνευματικά για το ματς με τη Βιλερμπάν».

Για την απόδοση του Ουίλιαμς: «Νομίζω ότι είναι η ομάδα που κέρδισε. Για να κερδίσεις μια ομάδα όπως τη Βίρτους θες όσους περισσότερους παίκτες μπορείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από 3 ματς που τα χάσαμε στο τέλος, πήραμε ένα και μας βοηθάει στην ψυχολογία μας».

Για την πεντάδα με Ουόλτερς και Πάρις Λι: «Θα είναι μια από τις επιλογές που έχουμε, ειδικά τώρα που είναι έξω και ο Γκριγκόνις, που θα πρέπει να βρούμε τρόπους να καλύψουμε το κενό του».