O πρόεδρος του KK Crvena Zvezda, Nebojsa Covic αποκάλυψε πως η Euroleague ετοιμάζει να  βάλει salary cap στις ομάδες στην διοργάνωση και από εκείνη τη στιγμή το όλο ζήτημα έγινε θέμα συζήτησης παντού.

Και όχι άδικα βέβαια, καθώς υπήρχαν πολλές φωνές μέσα στην διοργάνωση που έλεγαν ότι πρέπει να μπει salary cap στην Euroleague, αλλά ο Jordi Bertomeu και η ελίτ της διοργάνωσης… παρίσταναν τους κουφούς.

Στην κουβέντα μπήκε και ο Tyrese Rice. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είδε ένα post που έκανε για το όλο θέμα ο Aaron Jackson και έκανε καυστικό σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί σε ομάδες της Euroleague στο θέμα των πληρωμών.

Ο Jackson σχολίασε το θέμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και άφησε ειρωνικές αιχμές ότι ευτυχώς που μπήκε τώρα το salary cap, καθώς είναι στην δύση της καριέρας του:

Ο Aaron Jackson έγραψε: «Salary cap στην EuroLeague; Είναι καλό ότι είμαι στο τέλος της καριέρας μου».

Εκεί μπήκε ο Rice. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού σχολίασε το όλο θέμα αφήνοντας αιχμές ότι υπάρχουν ομάδες που δεν πληρώνουν τους παίκτες χωρίς πάντως, να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις και να ξεκαθαρίσει για ποιους συλλόγους μιλάει.

Ο Rice ανέφερε στο καυστικό σχόλιό του: «Μιλάμε για salary cap κι οι ομάδες ούτε καν πληρώνουν».

 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ TYRESE RICE