Μετά και την αποψινή (8/6) άνετη επικράτηση επί της Λάρισας στο 5ο και τελευταίο ματς της μεταξύ τους σειράς για τα ημιτελικά της Basket League, o εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού Howard Sant Roos κλήθηκε να σχολιάσει τα επερχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό για τους Τελικούς του πρωταθλήματος -με τον Κουβανό να αναφέρει χαρακτηριστικά πως αναμένεται να γίνει «πόλεμος»!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια στην άμυνα. Μας επηρέασαν τα συναισθήματά μας και δεν παίζαμε μπάσκετ, δεν είχαμε συγκέντρωση. Τους δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες, δεν τους σταματούσαμε, ειδικά στα ριμπάουντ.
Η νοοτροπία και η ενέργεια μας ήταν διαφορετικές σήμερα, τις κρατήσαμε, βάλαμε εύκολους πόντους και δεν επιτρέψαμε δεύτερες ευκαιρίες στη Λάρισα. Είχαν πλάνο, το εκτέλεσαν. Ήταν μια έκπληξη για μας, έκανε εξαιρετική προσπάθεια η Λάρισα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους τελικούς.

Κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι διαφορετικά. Μας βοήθησε αυτό το παιχνίδι για τους τελικούς και νιώθουμε καλύτερα τώρα. Θα είναι πόλεμος. Το περιμένουμε όλοι, πρέπει να παίξουμε και στο γήπεδο θα μιλήσουν οι πράξεις μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Ξέρουμε τι ομάδα είναι και αυτοί ποιοι είμαστε. Είναι από τα πιο γνωστά ντέρμπι στον κόσμο και είμαστε έτοιμοι».