Ο Sergio Scariollo τόνισε στις δηλώσεις του ότι είναι λίγο απογοητευτικό όπως ήρθε η ήττα για την ομάδα του, αφού είχε το προβάδισμα, ενώ στα τελευταία λεπτά έκανε κάποια λάθη που της στέρησαν την νίκη. Ακόμη συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την νίκη του, ενώ για την διοργάνωση της Euroleague τόνισε ότι είναι πολύ σκληρή κι ότι κάθε ματς είναι μια μάχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Είναι λίγο απογοητευτικό γιατί είχαμε το προβάδισμα χέρια μας. Αλλά πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Δεν τα παράτησε και δυστυχώς στο τέλος κάνε κάποια παιδαριώδη λάθη, σε ριμπάουντ, σε λέι απ, όπως στο τελευταίο που έγινε, και σε φάουλ που δεν κάναμε. Είμαι χαρούμενος με την άμυνα μας σε δεύτερη και τέταρτη περίοδο. Δεν ήταν η τύχη μαζί μας σήμερα, αλλά έχουμε ακόμα ένα ματς μπροστά μας σε δύο μέρες.

Για το πως βλέπει την Euroleague: «Είναι μια σκληρή διοργάνωση. Κάθε μας είναι πόλεμος. Υπάρχει εμπειρία και ταλέντο και πολλή αθλητικότητα. Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ, που ήταν ο πρώτος μας στόχος. Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλοί γιατί κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει στην Euroleague. Προς να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είμαστε ακόμα στο 1/4 της διοργάνωσης».