Τις δηλώσεις του έκανε στη σημερινή (22/9) συνέντευξη τύπου για το φετινό “Παύλος Γιαννακόπουλος” ο Κώστας Σλούκας, που δε δίστασε να τονίσει τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στο εν λόγω τουρνουά για πρώτη φορά από τότε που ήταν ακόμα παίκτης της Fenerbahce.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που είμαστε εδώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο τουρνουά για μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα για την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ.

Αγωνιστικά είναι τα τελευταία μεγάλα τεστ της προετοιμασίας μας. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Και πρόσθεσε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ο κ. Γιαννακόπουλος έπαιξε μεγάλο ρόλο σε όλη την Ευρώπη. Είχε πολύ μεγάλη πίστη στην ομάδα και έδινε ψυχή και σώμα για να πετύχει.

Ήταν μια πολύ δύσκολη ομάδα ο Παναθηναϊκός, ήταν ο αιώνιος αντίπαλος. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ευρώπη και συνεχίζει να είναι. Με τις προσθήκες που έκανε ο πρόεδρος θα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για το γεγονός πως ήταν ξανά σε αυτό το τουρνουά πριν 5 χρόνια: «Ερχόμενος ως αντίπαλος εδώ με τη Φενέρ τότε, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Χειροκροτήθηκα τότε στο ΟΑΚΑ, είχα πει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού σέβεται και αναγνωρίζει την προσφορά μου, αλλά και ότι δεν προκαλώ.

Η αλήθεια είναι πως ως παίκτης της Φενέρ αποδοκιμάστηκα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα χειροκροτήθηκα στον Παναθηναϊκό. Έχω δεχτεί πολλή αγάπη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τους περιμένω να είναι στο πλευρό μας».