Τις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους έκανε ο Kendrick Nunn, με το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού να τονίζει πως ο μεγάλος στόχος του τριφυλλιού δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα της Basket League.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Νιώθω υπέροχα που είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να ήταν μια δύσκολη και μεγάλη πτήση αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσω με τον Παναθηναϊκό. O Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία και με έναν μεγάλο προπονητή με τον οποίο ταιριάζουμε στη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Μίλησα μαζί του, μου εξήγησε τον ρόλο μου και είναι ένας από τους λόγους που πήρα την απόφαση να έρθω. Θέλει από εμένα να ηγηθώ. Να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει.

 

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει, λόγω της αγωνιστικής του αποχής, είπε: « Είμαι έτοιμος να παίξω. Εννοείται. Ακόμα και αύριο να είχαμε παιχνίδι θα ήμουν πανέτοιμος να αγωνιστώ» και πρόσθεσε «Είναι η πρώτη μου φορά που παίζω εκτός Αμερικής και αυτό είναι κάτι που με έχει ενθουσιάσει. Είχα παίξει πριν από πολλά χρόνια με την Εθνική U16 και U17 αλλά έκτοτε ποτέ».

 

Για τον στόχο του με τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να κερδίσω με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πάρουμε νίκες και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος».