Ο νέος ξένος του Παναθηναϊκού, Keifer Sykes έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της ομάδας μέσα από τα social media του «τριφυλλιού».

Ο 25χρονος (1,93μ.) Αμερικανός γκαρντ μίλησε φυσικά για τα συναισθήματά του και την ομάδα. Ο Sykes έσταξε μέλι για τους «πράσινους» και τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει στους… «μεγάλους πράσινους», την «καλύτερη ομάδα της Ευρώπης», όπως χαρακτήρισε το «τριφύλλι».

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα ειδικά τώρα που τον χρειάζεται και έκανε και ειδική μνεία στο «αιώνιο ντέρμπι» (9/10) και επισήμανε ότι ανυπομονεί να παίξει κόντρα στον τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Keifer Sykes ανέφερε στο μήνυμά του:

«Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Είμαι ο Keifer Sykes και θέλω να σας πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά τώρα που με χρειάζεται. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τους μεγάλους “πράσινους”, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ανυπομονώ για το ντέρμπι της Παρασκευής. Αγαπάω την ενέργειά σας και τη στήριξή σας. Πάμε “πράσινοι”».

Ο Sykes αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την ομάδα στο ντέρμπι. Μπορεί να ανακοινώθηκε μόλις την Κυριακή και να ξεκίνησε από χθες τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» έχουν… ξεμείνει από «άσους» και ο Αμερικανός θα παίξει παρά το ότι δεν ξέρει καλά, καλά ακόμα τα ονόματα των συμπαικτών του.

Οι Μποχωρίδης, Jackson είναι «off» με θλάσεις, ο Sant-Roos (μάλλον θα παίξει πάντως) έκανε και σήμερα ατομικό και έτσι η ομάδα δεν έχει πρωτοκλασάτο βασικό «άσο» και τον ρόλο αυτό θα κληθεί να παίξει ο Sykes στο ντέρμπι, μαζί φυσικά με τον Nedovic (θα παίξει αναγκαστικά και στο «1», λόγω… λειψανδρίας).

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ KEIFER SYKES