Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τη διενέργεια διαδικασίας try out στις ακαδημίες της, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στην νέα εποχή που ξεκινά για τους «πράσινους» στα τμήματα υποδομής τους, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να «χτίζει» το μέλλον του συλλόγου, σύμφωνα ασφαλώς και με το σχετικό πλάνο της διοίκησης, δίνεται η ευκαιρία μέσω αυτής της διαδικασίας, σε αθλητές γεννηθέντες μεταξύ των ετών 2002 και 2004, προκειμένου να γνωρίσουν και να κατανοήσουν την φιλοσοφία της ομάδας. Το συγκεκριμένο γεγονός, θα λάβει χώρα την επόμενη Πέμπτη (9/7) στο κλειστό του All Stars Arena του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει  ότι την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 θα διεξαχθεί TRY OUT  για τις Ακαδημίες της, στο κλειστό γήπεδο του All Stars Arena,  στο ΟΑΚΑ!

Κάθε αθλητής που θέλει να συμμετάσχει στο TRY OUT θα πρέπει να δηλώσει online την συμμετοχή του καθώς επίσης να έχει μαζί του ιατρική βεβαίωση που θα πιστοποιεί ότι μπορεί να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Η διαδικασία των TRY OUT δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες ενώ τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν το περιβάλλον και τις συνθήκες δουλειάς, τους προπονητές και συντελεστές αλλά και να διαπιστώσουν τη φιλοσοφία της Ακαδημίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στην παρακάτω διεύθυνση: (http://www.paobcacademy.gr/registrations/registration-try-outs)

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων είναι το εξής:

Έτος Γέννησης 2004 – 17:00-18:30

Έτος Γέννησης 2003 – 18:30-20:00

Έτος Γέννησης 2002 – 20:00-21:30

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3503279».