Η αλήθεια είναι το μεγάλο «μπαμ» δεν το έκανε ποτέ στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος Milos Vujanic ήρθε στο τριφύλλι το 2006, αλλά δεν έκανε πολλά και το καλοκαίρι του 2007 αποχώρησε από την ομάδα.

Ο Vujanic εξήγησε τους λόγους που το καλοκαίρι του 2007 αποφάσισε να προχωρήσει σε διαζύγιο με το τριφύλλι και τον Zeljko Obrabovic, που τον είχε φέρει στην ομάδα.

Ο Σέρβος μίλησε στην ιστοσελίδα «maxbetsports.rs» για το όλο θέμα και τόνισε πως τα αίτια της απόφασής του να αποχωρήσει ήταν δυο. Οι Saras Jasikevicius και Βασίλης Σπανούλης.

Αναλυτικά ο Milos Vujanic είπε:  «Ο Zeljko Obrabovic μου έδειξε κατανόηση. Θυμάμαι που μου είχε πει ανοιχτά πως «όταν είσαι έτοιμος πες το μου και θα παίξεις». Εκείνη τη σεζόν είχαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη με αστέρια σε κάθε θέση και κατακτήσαμε τα πάντα, ακόμη και την Euroleague. Εκείνη τη σεζόν είχα ρόλο, ήμουν ευχαριστημένος και γενικά είχα μία πολύ καλή περίοδο στην Αθήνα. Όμως, μετά το τέλος εκείνης της σεζόν συμφώνησα να φύγω από τον Παναθηναϊκό, καθώς θα μειώνονταν αρκετά τα λεπτά μου, αφού επέστρεψε ο Σπανούλης και αποκτήθηκε ο Jasikevicius».

Ο Vujanic παραδέχθηκε στην συνέχεια ότι μετά τον Παναθηναϊκό η καριέρα του πήρε την κατηφόρα: «Οφείλω να παραδεχτώ ότι μετά τον Παναθηναϊκό, η καριέρα μου πήρε την κατηφόρα. Όλο και περισσότερο έχανα το μπάσκετ, μου ήταν δύσκολο να προπονηθώ, χαιρόμουν όλο και λιγότερο όταν ήμουν στο παρκέ και νικούσα. Ήταν το ίδιο όταν έβαζα 30 πόντους ή 4. Στο τέλος, απλά ανυπομονούσα να σταματήσω το μπάσκετ και αυτό έγινε».

Ο Σέρβος έπαιξε ξανά στη Ελλάδα την σεζόν 2010-11 με τον Πανιώνιο. Στην καριέρα του χτυπήθηκε από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς.

Μάλιστα στον Πανιώνιο χτύπησε σοβαρά, έκανε επέμβαση και έχασε την σεζόν. Εκείνη την περίοδο είχε συμφωνήσει να γυρίσει να παίξει μπάσκετ στην Partizan. Η μεταγραφή χάλασε, ενώ στο τέλος εκείνης καριέρα και μετά αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Γύρισε πάντως, στην Partizan, αλλά όχι ως παίκτης. Ως βοηθός προπονητή.

O VUJANIC EN ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ