Ο πάουερ φόργουορντ  του Παναθηναϊκού, Aaron White, μίλησε για το αυριανό (21/1, 21:00) εντός έδρας ματς με την Khimki, αλλά έκανε αναφορά και στο νέο προπονητή του τριφυλλιού», Oded Kattas.

O Αμερικανός αναφέρθηκε στην φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει στο «τριφύλλι» ο Oded Kattash και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να καταλάβει αυτά που θέλει ο Ισραηλινός και να τα βγάλει στο παρκέ.

Αναλυτικά ο Aaron White είπε:

Για την Khimki και τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Η ομάδα τους ξεκινά με τον Shved. Στο τελευταίο ματς με τη Fener κάναμε λάθη που οδήγησαν σε εύκολους πόντους τον αντίπαλο. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό και να παίξουμε καλή άμυνα».

Σχετικά με την αλλαγή προπονητή της Khimki Moscow Region σχολίασε: «Κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, η ομάδα δοκιμάζει νέα σχήματα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να καταλάβουμε πως οι αντίπαλοί μας, μπορούν να παίξουν διαφορετικά με τον νέο προπονητή και να είμαστε έτοιμοι».

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Oded Kattash απάντησε ότι: «Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του αμυντικά κι επιθετικά. Έχει τις ιδέες, πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει να και να τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Τέλος σε ό,τι αφορά την άμυνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σημείωσε πως: «Πρέπει να παίζουμε καλά σε όλο το διάστημα ενός ματς. Πρέπει να καταλάβουμε πως ποτέ δεν τελειώνει ένα ματς, είτε νικάς είτε χάνεις και να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι».