O Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή αύριο (1/12. 21:45), καθώς αντιμετωπίζει στην Γαλλία (εξ αναβολής για την 3η Αγωνιστική της Euroleague) την Villeurbanne, η οποία έκανε το «μπαμ» την περασμένη εβδομάδα και «ξέρανε» (80-68) την Barcelona στο Astroballe.

Ο Aaron White μίλησε για την μάχη με τους Γάλλους και τόνισε ότι η αυριανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι μια σκληρή ομάδα με αθλητικότητα ειδικά στη άμυνα, που προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί της Barcelona και το «τριφύλλι» πρέπει να είναι έτοιμο να κάνει το παιχνίδι του αν θέλει να πάρει τη νίκη μέσα στην Γαλλία.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα την περασμένη εβδομάδα μετά τη νίκη της Bayern.  Μια νίκη στο Astroballe σίγουρα θα έστελνε ακόμα περισσότερο στα ύψη την ψυχολογία της ομάδας και σίγουρα θα της έδινε άλλο αέρα ενόψει και της συνέχειας. Μια συνέχειας που είναι άμεση στην Euroleague, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει «διαβολοβδομάδα».

Το εξ αναβολής ματς με τους Γάλλους, αναγκάζει την ομάδα να παίξει δυο παιχνίδια αυτή την ομάδα στην διοργάνωση. Και μάλιστα αμφότερα εκτός έδρας.

Μετά την Γαλλία ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Ιταλία για να μονομαχήσει με την Armani (3/12, 21:45) στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού Aaron White για το ματς με την Villeurbanne:

«Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα, η οποία προέρχεται και από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Barcelona. Παίζουν με αθλητικότητα ειδικά στην άμυνα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας»