Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει ξεκινήσει τις προαιρετικές του προπονήσεις πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του (24/8), αναμένοντας αφίξεις εν όψει της ημερομηνίας αυτής. Ο Σάσα Πάβλοβιτς, αρχικά, και ύστερα ο Τζέιμς Γκιστ θα βρεθούν στην Αθήνα για να ενσωματωθούν στο υπόλοιπο σύνολο, μιας και δεν έχουν υποχρεώσεις με κάποια εθνική ομάδα.

Για όσους απουσιάζουν, όμως, θα πρέπει να συμπληρωθεί η ομάδα που θα βρεθεί στο Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το κυριότερο κομμάτι της προετοιμασίας των «πρασίνων» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μαζί τους, λοιπόν, θα προπονούνται στην πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας οι Τόνι Γουντς και Αλέξης Κυρίτσης. Ο πρώτος, είναι γνώριμός μας από τη θητεία του σε Κηφισιά και Πανιώνιο, ενώ ο Έλληνας γκαρντ έχει αγωνιστεί και παλιότερα στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να βρει ποτέ τη θέση που διεκδικούσε επί εποχής Ομπράντοβιτς. Την περασμένη σεζόν, έπαιζε στη Λευκάδα για λογαριασμό της τοπικής Δόξας, στην Α2 κατηγορία.

Αμφότεροι, λοιπόν, είναι ελεύθεροι και μέχρι να βρουν ομάδα που να εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή τους, ώστε να τους εντάξει στο δυναμικό της, θα προπονούνται μαζί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, πλην των διεθνών που θα εκτελούν τις… εθνικές τους υποχρεώσεις, στο Ευρωμπάσκετ 2015.