O Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να δώσει και τα δυο επόμενα παιχνίδια του (δεν έπαιξαν ούτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) χωρίς τους τραυματίες Λευτέρη Μποχωρίδη και Pierre Jackson.

Οι δυο παίκτες που έχουν υποστεί θλάσεις έκαναν και σήμερα (11/10) θεραπείες και δεν μετείχαν στην προπόνηση. Έτσι δεν θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στα εκτός έδρας ματς της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague με Villeurbanne (13/10) και Barcelona (15/10).

Το «τριφύλλι» θα κάνει και (12/10) αύριο μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ και λόγο μετά η αποστολή θα πάει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να πετάξει για την Γαλλία, όπου η ομάδα αντιμετωπίζει μεθαύριο (13/10) την Villeurbanne στην 3η Αγωνιστική της Euroleague.

Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Pierre Jackson δεν θα πάνε φυσικά στο αεροδρόμιο. Θα μείνουν στην Ελλάδα για να συνεχίσουν τις θεραπείες. Μετά την Γαλλία ο Παναθηναϊκός δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα. Θα πάρει κατευθείαν τον δρόμο για την Βαρκελώνη, όπου θα αντιμετωπίσει στις 15/10 την Bercelona, με απόντες και σε αυτό το ματς τους Jackson και Μποχωρίδη.

Το «τριφύλλι» έτσι θα αναγκαστεί να παίξει και στην διαβολοδομάδα με έναν μόνο κλασικό πρωτοκλασάτο «άσο», τον νεοφερμένο Keifer Sykes, ο οποίος πήρε το βάπτισμα του πυρός στο ντέρμπι.

Το μόνο καλό ενόψει του ματς με την Villeurbanne είναι ότι οι Γάλλοι… σαρώνονται από τον κορονοϊό και έχουν σημαντικές απουσίες.